aarinfantasy's YAOI Collection

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 155
  1. #51
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Points
    525,200
    Savings
    11,000


    nero doesn't allow me to mount the bin file and the alcohol 120 trial has ended

  2. #52
    Extreme Yaoi Guru
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    the ocean
    Posts
    3,959
    Points
    8,236,389
    Savings
    21,945,352


    Miki (L3)Heart 1 (Red)Teru (L3)
    DS_001_leftDS_003_(2)topmiddleDS_001_right

    Hello there! : D

    I got quite a strange problem, a while ago I installed silver chaos (1)
    and it worked perfectly fine, I had no problems at all, finished the game couple of
    times and started a new game a few times as well, but yesterday I wanted to
    start again but then it crashed after a few sentences...
    and yeah I have japanese+fullpack+new patch+english installed
    anyone knows what it could be?

    Thanks in advance ^_^

  3. #53
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In another dimension
    Posts
    90
    Points
    1,340,500
    Savings
    14,000


    Adonis (L2)Camus (L2)Allen (L1)
    Kazuki (L1)Touya (L1)Goh (L2)
    Quote Originally Posted by kumi-kun View Post
    Hello there! : D

    I got quite a strange problem, a while ago I installed silver chaos (1)
    and it worked perfectly fine, I had no problems at all, finished the game couple of
    times and started a new game a few times as well, but yesterday I wanted to
    start again but then it crashed after a few sentences...
    and yeah I have japanese+fullpack+new patch+english installed
    anyone knows what it could be?

    Thanks in advance ^_^
    That's strange. Did you install the updated patch, or the first version of it? If you installed the updated patch, when exactly does it crash? Before/after the opening movie? If that's the case, something might be wrong with your video codecs. I found my copy required the Indeo Video Codec to run. Please clarify where exactly your game crashes.

  4. #54
    Extreme Yaoi Guru
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    the ocean
    Posts
    3,959
    Points
    8,236,389
    Savings
    21,945,352


    Miki (L3)Heart 1 (Red)Teru (L3)
    DS_001_leftDS_003_(2)topmiddleDS_001_right

    Quote Originally Posted by aphelion_orion View Post
    That's strange. Did you install the updated patch, or the first version of it? If you installed the updated patch, when exactly does it crash? Before/after the opening movie? If that's the case, something might be wrong with your video codecs. I found my copy required the Indeo Video Codec to run. Please clarify where exactly your game crashes.
    I have the new patch and as I said I already played it for many, many hours so I don't think it's something with video codecs
    here's a screen before it crashes:
    http://img257.imageshack.us/img257/5...rsilvercl3.png
    thanks for helping me! ^__^

    the message I get is the typical message from microsoft asking to
    report the erorr ^

  5. #55
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In another dimension
    Posts
    90
    Points
    1,340,500
    Savings
    14,000


    Adonis (L2)Camus (L2)Allen (L1)
    Kazuki (L1)Touya (L1)Goh (L2)
    Quote Originally Posted by kumi-kun View Post
    I have the new patch and as I said I already played it for many, many hours so I don't think it's something with video codecs
    here's a screen before it crashes:
    http://img257.imageshack.us/img257/5...rsilvercl3.png
    thanks for helping me! ^__^

    the message I get is the typical message from microsoft asking to
    report the erorr ^
    Wait, so you've been playing a patched game before and it always worked? Hmmm... it's weird that it always crashes. I really recommend looking at your codecs, though. Maybe one of them is corrupted. If all else fails, you should try a new install.


  6. #56
    Extreme Yaoi Guru
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    the ocean
    Posts
    3,959
    Points
    8,236,389
    Savings
    21,945,352


    Miki (L3)Heart 1 (Red)Teru (L3)
    DS_001_leftDS_003_(2)topmiddleDS_001_right

    Thank you very much ^^
    I will just reinstal it and see if it will work now :3
    since I can just play saved games perfectly

  7. #57
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Far Far Away
    Posts
    47
    Points
    1,270,900
    Savings
    3,990,062


    (S002) Misaki(S023) England(S021) Riki
    (S010) Joker(S009) HaviSatoshi (L7)
    Ok....I need help again. For a specific game. When I load Gakuen Heaven, it's automatically full-screen...is there any way I can get out of full-screen mode (so I can use agth)? I can't find the options menu...and the "F" key doesn't work.

  8. #58
    Yaoi Lover
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In the dark
    Posts
    538
    Points
    52,220,890
    Savings
    50,052,713


    Sora (L1)Near (L1)Akira TnC (L1)
    Konoe (L2)Keisuke TnC (L1)Charles Grey (L8)
    mmmm so I have a question, I'm playing Togainu no Chi, but it stopped. It doesn't go further in a certain point. It simply...freezes and i can't do anything but quit it or switch from window mode to fullscreen.

    Also, I can't hear the secondary characters voices.

    And I can't install japanese. I can't. My computer won't. I have the original Cd.

    And I can't download the Ime from microsoft's site. Because my computer got formatted and my copy of Office is not genuine, or so it seems.

    Yep, I'm pretty screwd up, really if you would tell me why a game would simply freeze and "tilt" just because (I've checked my hard drive, it's not full) I will rep you like there's no tomorrow and love you til the end of time....

  9. #59
    Yaoi Lover
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In the dark
    Posts
    538
    Points
    52,220,890
    Savings
    50,052,713


    Sora (L1)Near (L1)Akira TnC (L1)
    Konoe (L2)Keisuke TnC (L1)Charles Grey (L8)
    Quote Originally Posted by ying_tao View Post
    Ok....I need help again. For a specific game. When I load Gakuen Heaven, it's automatically full-screen...is there any way I can get out of full-screen mode (so I can use agth)? I can't find the options menu...and the "F" key doesn't work.
    Em, so I hope this can help you.

    Try making a shortcut to the game.
    Then right-click the shortcut and select Properties
    Where it says "target" you must add at the end a space and the text -w
    Then click accept and try running the game through that shortcut, it should make the game run in window mode...

  10. #60
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Far Far Away
    Posts
    47
    Points
    1,270,900
    Savings
    3,990,062


    (S002) Misaki(S023) England(S021) Riki
    (S010) Joker(S009) HaviSatoshi (L7)
    Quote Originally Posted by MayAlex View Post
    Em, so I hope this can help you.

    Try making a shortcut to the game.
    Then right-click the shortcut and select Properties
    Where it says "target" you must add at the end a space and the text -w
    Then click accept and try running the game through that shortcut, it should make the game run in window mode...
    Err.....thanks but....unfortunately, it still doesn't seem to work...

 

 
Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •