aarinfantasy's YAOI Collection

Page 50 of 70 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 491 to 500 of 696
  1. #491
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lithuania
    Posts
    9
    Points
    789,440
    Savings
    35,000


    Hijikata (L2)Gintoki (L4)Akira TnC (L1)
    Heine (L5)
    Does anyone knows how to fix missing characters? I'm trying to play "Laughter Land"

  2. #492
    Yaoi Amateur

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Where it rain.
    Posts
    42
    Points
    220,000
    Savings
    7,881,477


    Yonekuni (L3)Makoto Tachibana (L6)Himi (L2)
    Yamamoto (L7)Sentarou Kawabuchi (L1)Bakugou (L3)
    Is there a reason why my AGTH crashes in Togainu no Chi when it starts to grab the lines: "-The 3rd Divison-" ?

    AGTH is the latest one: v2008.11.20
    And I'm running on Vista so Togainu no Chi is mounted on Daemon Tools and opened through Microsoft AppLocale.
    I had to use Command Prompt as an Administrator to open them together and it works perfectly up until that 3rd Division text.

    Thanks in advance,
    *~F39C~*

  3. #493
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Inside an oven.
    Posts
    2
    Points
    120,100
    Savings
    0


    Honestly? Absolutely nothing is working for me for my Togainu no Chi game.
    I can get it running totally awesome-- just, I can get any translations working.
    If somehow I link a translation right in the targets and whatnot, then the game just plainly doesn't open. It's quite frustrating.
    I've heard of an english patch being made for this game, but until then I was thinking it'd be an awesome idea for someone who can actually get the translation and copy it all, and just save it as a huge script to read for someone who can't get them to work during the game. :/

    Or someone can just try to save my ass. ;_;

    I'm new at this, but I'm not dumb. I've changed regional settings, and I have changed my locale to japan and stuff-- but when I did that it wouldn't even RUN.
    So I'm back to canada. And it's running smoothely--- just no translations.
    I can only ready Blaster. Hhahaha, and that's just because I know what it is. It's more like B-kanjikanjiblah-l a --tr." hahah.

    Anyway. Can someone either give me some very in depth help, or perhaps create a bit of a script? :/

    I kinda wanna make a flash version of the game with the screenshots and stuff, all the same-- just english, hahah.
    That'd be awesome.
    If i ever get it to work, I'll likely do just that. And people could play it online. Oh, how holy. hah

  4. #494
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    Fold39Crane: Did you download the Vista patch off Nitro's website? Also, check out the Codec, Video, & Game and Game Spot areas. People have had to do some weird things with the regional settings to get Togainu to work on Vista (I don't run Vista, so I can't help with that).

    Edit: Looks like it uses IME.

    HotxKnives: Detailed instructions
    Last edited by Ratspootin; 05-24-2009 at 09:30 AM.

  5. #495
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Points
    820,100
    Savings
    2,000


    This was extremely helpful, thanks!
    Last edited by kimtendo; 05-24-2009 at 09:00 PM.

  6. #496
    DarkKaiser379
    Guest
    I'm a complete and total dumbass sorry but I can't find a link to either part that hasn't expired could someone please help. Also how do you add the AGTH target I didn't really understand?
    Last edited by DarkKaiser379; 05-27-2009 at 07:53 AM.

  7. #497
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Inside an oven.
    Posts
    2
    Points
    120,100
    Savings
    0


    @Ratspootin

    Thanks, but I've already followed that link.
    First it's for XP, and also I've done the best I could with that. It still isn't working.
    The game itself only works when I have my system locale in ENGLISH. :/

  8. #498
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    19
    Points
    1,259,800
    Savings
    24,422,164


    Allen (L8)
    I have a problem with Kichiku Megane R's AGTH.

    I'm running Vista, and I used "Run as administrator" because it'll won't hook the text if I didn't. The code I used is just your standard /c.

    The hooked text in AGTH is missing chunks of text. After lurking around in this forums, it seems RealLive program usually have this problem. So I installed a patch (from Ratspootin's post a long ago in this topic) and used it.

    It wasn't successful

    "Process succeeded
    C:\Filepath_blah\REALLIVE.EXE - File was NOT patched! [0 bytes written]"

    and the AGTH still only hook some of the text. I ran as an administrator again, and no difference.

    How do I fix this problem?

  9. #499
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    Aindra: Actually the lastest version of AGTH is supposed to take care of the Reallive problems (who knows if it actually does though). Unless you do find an answer hiding in the codecs help forum (people have posted about the RL patch not patching it), I'd run the original KM game and see if you have the same problems to help figure out if it's a reallive problem, or just a problem with KMR (which is what I'm thinking it is).

  10. #500
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    19
    Points
    1,259,800
    Savings
    24,422,164


    Allen (L8)
    Thanks for the link. I decided to discuss about this problem in that codecs topic. If you need a link - click-here

 

 
Page 50 of 70 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •