aarinfantasy's YAOI Collection

Page 44 of 70 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 696
  1. #431
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Stockholm
    Posts
    17
    Points
    1,300,750
    Savings
    4,000


    (S003) Lelouch
    My antivirus program (AVG) says that the agth.dll is a trojan. I guess it's just AVG messing up, so I chose "ignore", but when I'm trying to load the game it says "Library not found: atgh.dll" or something like that. I think I've followed all the steps correctly but idk x_x;

  2. #432
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    Dangershi: I don't run AVG but I'd try disabling it and then running AGTH. It might be blocking it ...or there's a chance it moved the .dll file (if that's the case, I'd delete the AGTH folder, disable AVG, then unzip the files again. AV's have a mind of their own X_X).

  3. #433
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Points
    550,001
    Savings
    286,000


    I'm currently using Window Vista due to my Window XP laptop died on me. I download Altas, AGTH, and everything. It worked really well on Monoceros-S-Tripper but it doesn't work on Seikai Houretsudan. I think it was because of full screen and I couldn't figure out how to windowed it. I already tried -w, -window, and DirectXWindower. Altas seemed to work for me and the shortcut for Seikai Houretsudan is C:\AGTH\agth.exe /c /x3 /v /kf "C:\Program Files\Lucina\GAME.EXE"

    I was able to find the right thread but no translations were appearing on the notepad. No Japanese letters were appearing on QuickAltas at all. Is it because the game is full screen? If so, how would I fix it? If not, I would like to know if there's another way to windowed it on Vista.

  4. #434
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    ChosenEvil: Most BL games use the F key to switch between full and windowed so I'd try that (as in, when you're running the game, hit F). I don't know if the game works with AGTH though. I'd check out the compatibility thread.

  5. #435
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Points
    550,001
    Savings
    286,000


    Unforunately, the F button doesn't work nor ALT + ENTER. The thread shows that the game is compatible with this game. By using ALT + TAB, I was able to use ALTAS tool. I picked the right word thread however, nothing was showing on QuickAltas notepad. This game is full screen with the image in the square surrounded by entire black borders occupying the full screen. Other games worked because they have the options to become windowed mode.

    I guess this game cannot become windowed?

  6. #436
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    On the island of love =P
    Posts
    10
    Points
    1,420,100
    Savings
    1,000


    Question: When I go to run AGTH after changing its target etc.. it tells me Error: Can't load library C:\Program Files\agth.dll

    This is only after I editted the target file. On a tutorial [[forgot where I got it]] there was written that you put in the target file /c /p____
    ____ refers to the PID number.

    Now when I do all that, I'm provided with the above error.

  7. #437
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    MonsterManiac: What exactly does your target line say? Also, the PID changes everytime the game loads up.

  8. #438
    Yaoi Fan

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Somewhere ... surely...
    Posts
    281
    Points
    1
    Savings
    10,337,117


    (S028) Fushimi Saruhiko(S027) Usami Akihiko(S029) Charles J. Chrishunds (Charley)
    Angeal (L6)(S017) Tatsumi Souichi(S026) Kei Yamashiro
    Hi, I wanna ask something,

    I am using vista and already changed my region into japanese. Right now, I am trying to play kichiku megane with AGTH. However, the agth is not working????

    I used the normal format of C:\Downloads\agth\agth.exe /C D:\SPRAY\MEGANE\REALLIVE.EXE but it said that "error: can't install hook"

    What do I need to do to fix this problem???
    Thx guys...

  9. #439
    Yaoi Amateur
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    On the island of love =P
    Posts
    10
    Points
    1,420,100
    Savings
    1,000


    "C:\Program Files\agth.exe" /c /p____

  10. #440
    Yaoi Fan
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    254
    Points
    336,620
    Savings
    155,000


    (S021) RikiAsano Katsuya (L9)Kadaj (L8)
    Akira TnC (L9)Squall (L6)Seishirou (L2)
    MrCat: Your target line needs quotes: "C:\Downloads\agth\agth.exe" /c "D:\SPRAY\MEGANE\REALLIVE.EXE" . Also, your error sounds like it might be a reallive engine problem. If the new target line doesn't work, go here and download the reallive patch.

    MonsterManiac: Make a folder for AGTH inside program files and put all the AGTH files in there. It sounds like agth.dll isn't in the same folder as agth.exe, which it why it can't find it.

 

 
Page 44 of 70 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •